Hocking, Amanda - série Kroniky Kaninu (Příběhy ze světa Tryllů)

Mrazivý Oheň

Bryn Avenová mezi Kaniny nikdy tak úplně nezapadala. Díky svým blond vlasům a modrým očím se vždy cítila jako outsider s nečistou krví neschopná si získat respekt a postavení. Ale je odhodlaná prokázat svou loajalitu království, které miluje. Jejím snem je stát se členkou elitní královské gardy a nic jí nesmí stát v cestě... ani city, které chová ke svému šéfovi, Ridleymu Dresdenovi. Jakýkoli vztah mezi nimi je naprosto vyloučený, ale Bryn si nemůže pomoct. A začíná mít pocit, že i on k ní něco cítí. Mezitím na království někdo zaútočí, to prověří Bryninu sílu jako nikdy předtím. Konečně má příležitost konfrontovat Konstantina Blacka, zrádce, který se před pěti lety pokusil zavraždit krále. Jen Bryn ho může zastavit, ale riskne vše, jen aby ochránila království, které ji není ochotno přijmout takovou, jaká ve skutečnosti je?



Políbená Ledem

Ve velkolepých síních křišťálového paláce se skrývá tajemství, které hrozí zničit celé království… Bryn Avenová se odmítá vzdát snu sloužit království, které miluje. Tento sen ji teď přivede do úplně nového světa… a třpytivého paláce Skojarů. Národ Skojarů potřebuje ochránit před tím samým brutálním nepřítelem, který ohrožuje Kanince, a Bryn jim chce pomoci. Sama je poloviční Skojarka a tohle je pro ni šance zjistit něco o svém ztraceném dědictví. Na Bryninu misi dohlíží její šéf Ridley Dresden, ale když jejich nepopiratelná přitažlivost nabere žhavé obrátky, jejich vztah dostane úplně jiný rozměr – na který není ani jeden z nich připraven. Jak se ti dva noří hlouběji do světa Skojarů, začínají odhalovat dlouho skrývané tajemství. Brzy vyjde najevo temná pravda o Brynině vlastním milovaném Kaninském království a zcela změní její postavení v něm… a ohrozí všechny, které miluje.

Knihy najdete => série Kroniky Kaninu

Křišťálové Království

Milované království se obrátilo proti ní. Dokáže ho zachránit, než bude pozdě?
Bryn Avenová – nespravedlivě obviněná z vraždy a velezrady – je na útěku. Jediný, kdo jí může pomoct, je její úhlavní nepřítel, krásný a tajemný Konstantin Black. Konstantin je její jediný spojenec proti těm, kdo se zmocnili jejího království a hrozí zničit všechno, co je jí milé. Ale může mu věřit? Bryn se snaží očistit své jméno a mezitím vycházejí na světlo nejtemnější tajemství kaninských vládců… a celému světu trollů hrozí válka. Odloučí Bryn tento konflikt od Ridleyho Dresdena, jediného muže, jehož kdy milovala? A dokáže dívka spojit síly s Finnem Holmsem a královstvím Tryllů? Nic není, jak se zdá, ale jedna věc je jistá: Epická bitva je na spadnutí – a až skončí, nic už
nebude jako dřív…

Knihu najdete =>  Křišťálové Království

7 komentářů:

  1. ahoj nemáš náhodou Křišťálové království?

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj můžeš prosím obnovit odkazy

    OdpovědětVymazat
  3. Nešlo by to prosím aktualizovat?

    OdpovědětVymazat
  4. Nemá někdo prosím poslední díl? ♥️ vordam88@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj prosím byla by možnost poslat knihy na email prcikova7@seznam.cz
    Děkuji

    OdpovědětVymazat