Hodkin, Michelle - série Mara Dyer

Prozření Mary Dyerové

Když se Mara Dyerová probudí jednoho dne v nemocnici a vůbec netuší, jak se tam dostala, má pocit, že život už nemůže být podivnější. Může. Věří, že za nehodou, při které zemřeli její přátelé, musí být něco víc. Nemýlí se. A po tom všem, čím si prošla, nevěří, že by se mohla ještě někdy zamilovat. Plete se.


Proměna Mary Dyerové

Věřila, že před svou minulostí dokáže utéct. Nedokáže. Věřila, že všechny její problémy jsou jen výplodem její mysli. Nejsou. Nevěřila, že po tom všem, čím si prošla, před ní kluk, kterého miluje, ještě něco tají. Mýlila se.

Mara má velké problémy rozlišovat mezi skutečností a světem představ, nočních můr a bludů. Přesto se statečně pere se životem a věří, že může být ještě šťastná. Obává se i svých specifických schopností, díky kterým zřejmě zabila několik lidí. Ještě, že je jí stále po boku charismatický a akční Noah Shaw, na jehož pomoc Mara spoléhá. Temný, místy depresivní, hororově laděný román napíná čtenáře, aby si vybrali, zda se jedná o realitu, nebo pouhé Mařiny představy, či zda je nakonec vše možná úplně jinak.

Knihy najdete => Mara Dyer

Odkaz na stažení je již aktualizovaný.

10 komentářů:

  1. Moc děkuju,tuhle sérii jsme si chtěla již dlouho přečíst.:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :-) Nevíte jestli vyjde v ČR také 3 díl ? nebo nevíte kde bych si mohla knihu přečíst ? :-) Děkuji :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel se obávám, že kniha česky vydaná nebude. Na Slovensku překlad třetího dílu padl úplně a ten český se neustále odkládá již někdy od roku 2014. Podle bux.cz nakladatelství na žádné dotazy neodpovídá takže to bohužel bude další pravděpodobně nikdy nedopřeložená série, kterých je v Česku bohužel mnoho. Pokud ti nevadí angličtina mohu zaslat odkaz na original :)

      Vymazat
    2. Bych měla zájem o ten originál :) Páč, tady se člověk dočká komplet série jen minimálně. Zrovna tlačím očima další knihu od Stacie Kane ze série Downside. Bohužel to nevypadá nijak valně. Stejně jako se
      Strážkyní Riley Jenson od Keri Arthur a mnoha dalšími. Ale to je u Fantom Print, který s těmito peckami začal, celkem běžné. Hold, originál to jistí :)

      Vymazat
    3. To je škoda, že zase další sérii bez konce. Nejsem až tak zdatná, abych si knihu sama v AJ přečetla. Budu doufat, že jí někdo přeloží děkuji :-)

      Vymazat
    4. dobry den. dik za vaš blog kde sem našel spoustu knih ktere sem si chtel přečist. jen takova maličkost- prosim,jak se hleda na tom zippyshare?

      Vymazat
    5. dobry den. dik za vaš blog kde sem našel spoustu knih ktere sem si chtel přečist. jen takova maličkost- prosim,jak se hleda na tom zippyshare?

      Vymazat
  3. Moc se omlouvám za pozdní odpověď měla jsem toho teď strašně moc. Pokud je stále zájem tak tady je link na originál v AJ, formát epub (jiný nenabízejí) - http://www118.zippyshare.com/v/LVmhnOqw/file.html

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj. Už to nejde :-(. Mohl by mi to někdo prosím poslat?
    Iva.Zemenova@seznam.cz
    Jinak díky za spoustu pěkných knížek.
    Iva

    OdpovědětVymazat
  5. Odkaz na knihy zaktualizovaný :)

    OdpovědětVymazat