Lu, Marie - série Mladí vyvolení

Mladí vyvolení

Adelinu Amouteru změnila horečka krve. Před deseti lety se její zemí prohnala epidemie smrtící choroby. Většina nakažených zemřela, ale děti, které přežily, vyvázly s podivnými cejchy. Adelině se zbarvily vlasy na stříbrno, řasy zbledly a místo levého oka má teď jen klikatou jizvu. Její krutý otec věří, že je malfetto, které ničí pověst rodiny a stojí v cestě jejich štěstí. O některých přeživších se však říká, že mají víc než jen jizvy - věří se, že mají záhadné a mocné dary, a přestože jejich totožnosti zůstávají skryté, začalo se jim říkat Mladí vyvolení. Adelina se stane členkou jejich tajného společenství, její schopnosti postupně sílí a vzbuzují respekt i oprávněné obavy.


Knihu najdete => Mladí vyvolení

Za další díly patří veliký DÍK Danušce, která byla tak převelice laskava a oba díly a nejen ty, mi poslala. 

Tady máte a opět platí, prosím nesdílet na Ulož.to ani na XTrance, díky moc. 

Společenství růže

Srdce Adeliny Amouteru utrpělo z rukou rodiny i přátel a to ji zavedlo na trpkou cestu pomsty. Teď známá a obávaná jako Bílá vlčice uprchla se svou sestrou z Kenettry, aby našla další Mladé vyvolené a vybudovala z nich svou vlastní armádu. Jejím cílem je svrhnout Inkviziční osu, vojáky v bílých pláštích, kteří ji skoro zabili. Ale Adelina není žádná hrdinka. Její síly živené jen strachem a nenávistí se jí začínají vymykat z rukou. Nedůvěřuje svým nově nalezeným vyvoleným přátelům. Teren Santoro, vůdce Inkvizice, si přeje její smrt. A její bývalí přátelé, Raffaele a Společenství dýky, ji chtějí zastavit na jejím tažení za pomstou. Adelina se zoufale snaží držet toho, co je v ní dobré, ale jak může být někdo dobrý, když jeho samotná existence závisí na temnotě?

Půlnoční hvězda

Adelina Amouteru už má dost utrpení. Obrátila se zády k těm, kteří ji zradili, a dosáhla konečné pomsty: vítězství. Její vláda jako Bílé vlčice je triumfální, ale její krutost roste s každým vítězstvím. Temnota v jejím nitru se čím dál víc vymyká kontrole a hrozí zničit všechno, čeho Adelina dosáhla. Když se objeví nové nebezpečí, je Adelina nucena otevřít staré rány a riskovat nejen sebe, ale všechny Vyvolené. Aby zachovala svou říši, musí se Adelina a její Růže spojit s Dýkami na nebezpečné výpravě - přestože se toto nesnadné spojenectví může ukázat jako velmi nebezpečné.

Knihy najdete:

4 komentáře:

  1. https://ulozto.cz/file-tracking/45e538ead082eb64ebfcba280671a23763a439a91925b4f5565c1d41dafb105f1a6b789c0202ce654c00abead2ab5846

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Val Hal,
    Na ulož.to jsi dej Marie Lu, maš tam společenství růže i pulnoční hvězda ,, pokud by ti znovu nešlo oba díli stahnout, nebo komukoliv stačí mi napsat email
    Minatyna123@seznam.cz
    a pošlu vám ho obratem

    OdpovědětVymazat