Matharu, Taran - série Summoner

Učedník

Než mu schopnost přivolávat démony obrátila život naruby, byl Fletcher prostým kovářským pomocníkem. Nyní se má stát válečným mágem a bojovat proti divokým orkům, kteří ohrožují jeho vlast. Jenže po moci touží i falešní šlechticové a ti tajně připravují zradu. Osud císařství leží ve Fletcherových rukou a jeho jediným pomocníkem je démon Ignatio…



Učedník a pyramida Orků

Fletchera s Ignatiem uvěznila inkvizice pro zločin, jehož se nedopustili. Když pak král chystá výpravu na nebezpečné území orků, povolá i Fletchera. Právě k němu se upírají naděje celého království. Hrozí totiž, že orcké armády se pozvednou v takové síle, jakou říše dosud nikdy nezažila.


Učedník a válečný mág

Fletcher a jeho přátelé, pronásledovaní orckými šamany a divokými démony, se musí stůj co stůj vrátit z území Aetheru zpět do vlastního světa a ubránit ho před orckou hrozbou. Fletchera ovšem čeká ještě mnohem obtížnější úkol: úhlavní nepřítel albínský ork Chán se chystá se zničit Hominum a pobít jeho nejbližší. V rozhodujícím boji se s ním musí Fletcher střetnout sám.

Komplet knihy najdete zde => Summoner
Poslední kniha je dost velký soubor, jen abyste věděli.  Přeji příjemné počtení 😉

2 komentáře: