Stroud, Jonathan - série Lockwood & Co.

Kvílející Schodiště

Už více než padesát let sužuje Británii děsivá epidemie duchů. Vznikla řada parapsychických vyšetřovacích agentur, které se snaží zneškodňovat nebezpečné přízraky.
Lucy Carlyleová přijíždí do Londýna v naději, že si vybuduje úspěšnou kariéru u významné firmy. Místo toho skončí u nejmenší agentury ve městě, kterou vede okouzlující Anthony Lockwood. A když se jeden případ ošklivě zvrtne, Lockwood & spol. mají jedinou naději všechno napravit. To naneštěstí zahrnuje nutnost strávit noc v jednom z nejnebezpečnějších strašidelných domů v celé Anglii a vyváznout z toho živí.
Příběh z velkoměsta sužovaného přízraky je plný napětí, humoru a skutečně děsivých duchů. Rozlučte se s klidným spánkem...



Knihu najdete => Kvílející Schodiště
heslo: jonathan

Šeptající Lebka

Život agentury Lockwood & spol. nikdy není úplně klidný. Lucy a George se snaží rozluštit záhadu mluvící lebky v lapači duchů, zatímco Lockwood zoufale touží po novém vzrušujícím případu.
A zdá se, že se mu přání splnilo, když je jejich tým povolán na hřbitov v Kensal Greenu, aby prošetřili záhadný hrob lékaře z viktoriánských časů. Dochází kolem něj k podivnému zjevování a místo je třeba zabezpečit.
Lockwood jako obvykle překypuje sebevědomím a jako obvykle se zvrtne všechno, co se zvrtnout může – uvolní se strašlivý přízrak a kdosi z rakve ukradne velmi nebezpečný předmět.
Lockwood & spol. musejí získat ukradenou věc zpátky, než se uvolní její moc, čeká je však závod s časem. Jejich otravní soupeři z Agentury Fittesové jdou totiž také po stopě. A jako by toho nebylo málo, lebka v lapači duchů se zase probouzí...


1 komentář:

  1. Ahoj prosím byla by možnost poslat knihy na email prcikova7@seznam.cz
    Děkuji

    OdpovědětVymazat