Smith, L. J.; Clark, Aubrey - série Tajný Kruh

Zasvěcení

Cassie je donucena se přestěhovat ze slunné Kalifornie do ponuré Nové Anglie a stále touží po svém starém životě. A to přesto, že cítí zvláštní spřízněnost s hrozivou skupinkou teenagerů, kteří terorizují její školu. Po zasvěcení do klanu čarodějek, které už po staletí ovládají New Salem, se stává součástí Tajného kruhu, opojného a smrtelně nebezpečného zároveň.


Otrokyně

Cassie uvízla v bitvě mezi dobrem a zlem. Její moc je přitažlivá a smrtící a zároveň i příliš opojná. Všechno má svou cenu a ta za používání magie přesahuje i její znalosti. Cítí se rozpolcená a neví, na kterou stranu se přiklonit. 
Dva vůdci Tajného kruhu spolu bojují o nejvyšší moc a ona má před sebou těžké rozhodnutí. Buď si zvolí záchranu všech v Novém Salemu, nebo dá přednost své lásce a zvolí Adama. Toho Adama, jenž se snaží rozbít kruh na kusy. 
Budou Cassiiny čarodějné schopnosti dost mocné, aby obstály ve finálním boji mezi dobrem a zlem a pomohly obnovit bezpečí čarodějného kruhu? Nebo podlehne pokušení, přikloní se k temné straně a popustí uzdu temným silám? Jestli Cassie odolá svůdnému Adamovi anebo uvolní vlastní temnou magii.

Moc

Cassiino strašlivé tajemství bylo odhaleno! A ona se teď bojí, že se od ní Diana odvrátilí... přitom právě nyní se Tajný kruh musí spojit v boji proti největšímu nepříteli ze všech, a proto je Cassie nucena obětovat svou lásku a zavrhnout svou spřízněnou duši. Ale může vůbec v tak děsivé bitvě mezi dobrem a zlem vůbec někdo zvítězit?

Rozkol

Poprvé od té doby, co se Cassie Blakeová přistěhovala do New Salemu, se cítí normálně. Chodí s Adamem, svou spřízněnou duší, a má ve městě kamarády. Ale tajný klan čarodějek, do kterého patří, a moc, kterou díky němu nabyla, jí však normální život nedopřejí. Když Tajný kruh stihne tragédie, Cassie si uvědomí, že být výjimečná může být i prokletí.
Na Tajný kruh útočí neznámý nepřítel - a příští obětí může být kdokoli. Všichni se snaží ochránit hlavně sami sebe, vytvářejí se spojenectví a nikdo neví, komu lze věřit. Bude Cassie schopná zachránit sebe i Tajný kruh…? Nebo ho její rozhodnutí navždy zničí?

Lov

Pro Cassie a kruh čarodějnic, jehož je součástí, je těžké si představit, že by život v New Salemu mohl být ještě horší. Na skupinu totiž útočí mocní lovci čarodějnic rozhodnutí je zničit jednoho po druhém. A Cassiina poloviční sestra Scarlett nebude klidná, dokud nebude mít právoplatné místo v Kruhu – i kdyby měla Cassie zabít, aby je získala. Jediná naděje Kruhu je Kniha stínů Cassiina otce – prastarý průvodce světem temné magie. Ale Cassie brzo zjistí, že otevření této knihy má dalekosáhlé následky. Ona sama bude muset bojovat proti temnotě uvnitř sebe. A jakmile zlo jednou vypustila, bude těžké mu uniknout…

Pokušení

Cassie se ještě nikdy necítila tak osamělá. Přátelé z Kruhu, který pro ni představoval rodinu a bezpečí, posedli duchové zlých předků, a to včetně Adama. Navíc to znamená, že se bude muset ponořit do své temné stránky, aby vůbec měla naději je zachránit. Najde však nečekaného spojence, jehož síla a láska pro ni budo oporou, ale zároveň břemenem, které ji
bude svazovat a pokoušet víc než kdy dřív. Podaří se Cassie zůstat věrná své pravé lásce, nebo podlehne pokušení? A podaří se jí porazit zlo kolem i v sobě jednou provždy? Jakou cenu ale za to bude muset zaplatit?

Knihy najdete => Tajný Kruh

Žádné komentáře:

Okomentovat