Schreiber, Ellen - série Upíří Polibky

Počátek

Může se sen o lásce k upírovi stát skutečností? Šestnáctiletá Raven se odmalička touží stát upírkou. Žije v malém městečku jménem Dullsville a nemá to právě lehké – nerozumí si příliš se spolužáky, kamarádí se pouze s farmářskou dívkou Becky a pochopení nenachází ani u svých rodičů. Hodně času tráví na hřbitově a okouzleně pozoruje staré strašidelné sídlo na kraji jejich městečka.




Rakve Lásky

Může láska k upírovi přestát nástrahy světa?
Ravenin dávný sen se konečně splnil! Našla si přítele, který je nejen citlivým gotikem jako ona, ale ještě navíc i princem temnot - upírem, o němž vždycky snila. Jenže jejich štěstí nevydrželo dlouho. Alexander ze svého sídla na Benson Hill zmizel. Zoufalá Raven je však odhodlána ho nalézt, a tak využije nadcházejících jarních prázdnin a vydává se po jeho stopách do sousedního městečka. Při svém pátrání se seznámí s přitažlivým Jaggerem, ze kterého se záhy vyklube upír a navíc Alexandrův zapřísáhlý nepřítel. Raven se vrací se do Dullsville a přestože se jí nakonec podaří svého milého najít, její dobrodružství rozhodně nekončí. Právě naopak.


Město Upírů

Může být touha po pomstě silnější než láska?
Konečně se sympatická, upíry posedlá gotička Raven dočkala svého temného prince. Jejím vyvoleným je anděl noci, okouzlující upír Alexander Sterling. Jenže je tu někdo, kdo jejich lásce nepřeje. Darebák, který touží po Raven a Alexandrovi se chce pomstít. Upír s jedním okem zeleným a druhým modrým, Jagger.
Jagger přijel do Dullsville, aby bránil čest svojí rodiny a své sestry Luny. S ní totiž Alexander kdysi odmítl spojit svůj život navěky. Protože si myslí, že Raven už je upírkou a on sám ji nemůže mít, vymyslí Jagger spolu s Lunou ďábelský plán. Podaří se jim ho uskutečnit? Stvoří monstrum nebezpečné všem živým i nemrtvým? Alexander a Raven musí bojovat nejen za svou lásku, ale v jejich rukou je také osud celého města.


Žádné komentáře:

Okomentovat