Poole, Gabriela - série Temná Akademie

Vyvolení

Darkova akademie je škola jako žádná jiná! Každý semestr se stěhuje na nějaké nové úžasné místo a studují tu jen neuvěřitelně krásní a inteligentní mladí lidé. A čím více se toho nová zahraniční studentka Cassie Bellová o Akademii dozvídá, tím je zvědavější...Jaká zlověstná tajemství střeží Vyvolení – skupina vybraných studentů, kteří se od nezasvěcených drží dál? Kdo je tajemný cizinec, který se v noci potuluje po chodbách? A co se doopravdy stalo před rokem, kdy tu za záhadných okolností zemřela studentka? Cassie zjišťuje, že vědět málo je sice nebezpečné, ale vědět příliš mnoho ji může zabít.



Spoutaní

Před začátkem nového semestru se Darkova akademie stěhuje do New Yorku. Cassie už není jen nováčkem, který jen tápe. Stala se silnou osobností, odhodlanou skrýt svá tajemství. Poté, co byla přijata mezi Vyvolené, se musí vyrovnat se svými neuvěřitelnými schopnosti. Její láska ji přivádí do nebezpečí a zlovolný duch v jejím nitru získává stále větší moc. Zvládne se Casiie postavit mocným silám a nenávisti? Zachrání své přátele od strašlivého osudu, anebo je zahubí, aby spasila sama sebe? Kdekoli se objeví Darkova akademie, tam je smrt nablízku...


9 komentářů:

  1. Ahoj moc si tě vážím, že sem dávaš velké množství knih, které každého potěši, každý si zde najde tu svou knížečku. Mohla bych poprosit o dva další díly. Samozřejmě počkám. Vím, že to zabare hodně času a úsilí. Předem děkuju:-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Bude aj 3 a 4 diel prosiim :) ???

    OdpovědětVymazat
  3. Já se přidávám a také moc prosím o další díly :-)

    OdpovědětVymazat
  4. prosim dali by ste tu aj 3,4 diel?dakujem:)

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj,mohla bych poprosit o poslání na email HanaSlabakova@seznam.cz .nejde mi stahnou přes rar.mohla bych poprosit pdf,doc,docx ,děkuju.

    OdpovědětVymazat
  6. Budou přidané i zbylé dva díly? Předem děkuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Chtěl bych se zeptat jestli bude v průběhu tohoto roku vycházet ještě nějaký díl? Díky

    OdpovědětVymazat
  8. Zdravím, bylo by ještě možné dostat se k 2. Dílu?

    OdpovědětVymazat
  9. Ahoj prosím byla by možnost poslat knihy na email prcikova7@seznam.cz
    Děkuji

    OdpovědětVymazat