Mylles, Jill - série Deníky Sukuby

Páni mají radši Sukuby

Kdo by tušil, že anděl může dostat dívku do tolika pekelných potíží? 
Jackie Brightonová, mladá a seriozní archeoložka, se toho rána probudila v kontejneru a celý následující den je ještě podivnější. Její důvěrně známé poprsí velikosti B se nějak zdvojnásobilo na velikost D, sexuální apetit se stal neukojitelným a patrně měla svůj první sex na jednu noc... s padlým andělem. Vše, co si pamatuje, jsou zvláštně hypnotické oči krásného Noema... a pak temného cizince, jehož kousnutí ji přeměnilo v nesmrtelnou vzrušující svůdnici.

Sukuby to rády horké

Nikde není psáno, že být sukubou je snadné. Jackie Brightonová se teprve učí sukubou být. Má dva úžasné milence - padlého anděla přes den a upíra na noc - ti oba se zdárně starají o uspokojování jejího nenasytného chtíče. Nic by na uspořádání svého života sukuby neměnila až do chvíle, kdy nechtěně svým dotykem zbaví vědomí poslíčka s pizzou. Pro takovou událost existuje jediné vysvětlení - Jackie je prokletá. A co hůř - nezbaví-li se včas svého prokletí, bude nucena souložit stále častěji a častěji, dokud vysílená z milostných hrátek nezemře vyčerpáním. Sejmout kletbu jí možná může pomoci nejstarší sukuba ve Státech, proto se Jackie a její věrná přítelkyně Remy vydávají pro radu do New Orleans. Je to závod s čaem ve světě plném nástrah a démonů... Dokáže bystrá zrzka v minisukni přelstít síly zla?

My Fair Sukuba

Není jí co závidět... 
Život sukuby přináší neustále něco nového, ale se sexy padlým andělem Noahem, který se stará o ukojení jejího Svrbění, má Jackie Brightonová konečně pocit, že tomu přichází na chuť. Skoro se jí nestýská po jejím úžasném upířím vládci Zanovi, či po jeho hříšných ústech a škádlení. Každopádně se o tom snaží sama sebe přesvědčit. Jackie udělala v minulosti několik chyb, z nichž nyní musí skládat účty. Společně s Noahem jsou uvězněni koncilem Serimů. Jackii se podaří útéci, ale padne přímo do otevřené Zanovy náruče. 
Brzy je zatažena do nebezpečné hry na kočku a myš, která probíhá mezi anděly a upíry, a přitom zjistí, že si také musí zvolit mezi oběma muži svého srdce. Dokáže se rozhodnout mezi Noahem a Zanem? Nebo přijde o všechno, co kdy chtěla? 
Ve hře je víc než jen její srdce...




Sukuby jsou Věčné

Bez anotace

Žádné komentáře:

Okomentovat