Jones, Darynda - série Charley Davidson

První hrob napravo

Originální „paranormální thriller“ plný humoru, napětí a neuvěřitelných zvratů. Charley Davidsonová je soukromá detektivka, moderní žena s běžnými starostmi a problémy. To ovšem jenom na první pohled … Ve skutečnosti se narodila jako bytost s nadpřirozenými schopnostmi, která dokáže vstoupit do světa zesnulých. Zemřelé vidí všude kolem, může se jich dotýkat a oni jí pomáhají s řešením případů. Všechno je o to složitější, že vyšetřovatelku sleduje tajuplný muž, „syn Satanův“, jehož šarmu Charley nedokáže odolat. Kdo je ten záhadný hrdina, o kterém se jí zdají sny plné vášně? Je vůbec živý, nebo je mrtvý? A co by se stalo, kdyby mu podlehla?


Druhý hrob nalevo

Když se vídáte s mrtvými, může vám to pořádně zkomplikovat život. Charley Davidsonová, příležitostná soukromá detektivka, pracuje se zesnulými na plný úvazek. Přitahuje mrtvé jako maják. Pro démony je zkrátka neodolatelná… Tentokrát se Charley snaží pomoct své nejlepší přítelkyni Cookie v hledání její nezvěstné kamarádky. A jako by toho nebylo dost, záhadný Reyes, „syn Satanův”, opustil své pozemské tělo a teď Charley pronásleduje jako duch. Neměl moc na výběr, protože dokud byl v lidském těle, mučili ho démoni, kteří chtěli přilákat Charley. Reyes je odháněl ze všech sil… Protože kdyby se k ní dostali, přiblížili by se k bráně do nebe, což by byla katastrofa!


Třetí hrob přímo před nosem

Vstupte do světa soukromé vyšetřovatelky z Nového Mexika se specializací na paranormální jevy. "Smrtka" Charlie Davidsonová se vrací! A lije do sebe černé kafe, protože kdykoli zavře oči, vidí jeho - Reyese Farrowa, napůl člověka, napůl supermodela, a navrch ještě Satanova syna! Uvěznila ho sice na věčnost ve fyzickém těle, ale tak snadné to zase nebude. Teď musí vyřešit případ nezvěstné manželky, poradit si s egocentrickým doktůrkem, uklidnit svého ustaraného tatínka a vypořádat se s gangem motorkářů.



Čtvrtý hrob pod nohama

Být Smrtkou je někdy vážně otrava. A protože se vyšetřovatelce Charley Davidsonové její poslední případ pořádně zamotal, vzala si volno, aby se mohla naplno věnovat sebelítosti. Když jí ale na dveře zaklepe žena, která je přesvědčená, že se ji někdo snaží zabít, musí Charley znovu vyrazit do boje... nebo se aspoň obléknout a učesat. Horší je, že sexy syn Satanův, Reyes Farrow, zmizel z Charleyina života, ale Charley není schopna na něho zapomenout.


Komplet sérii najdete => Charley Davidson

 

9 komentářů:

  1. Ahoj :) mohla by som sa opytat ci chystate aj 3?? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj , prosím tě, jaké je heslo k té knížce? Díky Klára

    OdpovědětVymazat
  3. ahojda,nemá náhodou někdo čtvrtý díl?

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, mohli by ste pridať odkaz na 4. a 5.časť série prosím ? Ďakujem :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Nahozen 4. díl, víc jich u nás zatím nevyšlo :)

    OdpovědětVymazat
  6. Veľká vďaka :-) jupiii

    OdpovědětVymazat
  7. Na uloztu je prvních šest dílů :-)

    OdpovědětVymazat