Hunter C. C. - série Tábor Údolí Stínů

Zrozena o Půlnoci

Jednoho večera Kylie Galenová zjistí, že je s nevhodnými lidmi na úplně špatném večírku, a to navždycky změní její život. Matka ji pošle do tábora pro problematickou mládež v Shadow Falls a během pár hodin po svém příjezdu Kylie zjišťuje, že mládež v táboře není jen „problematická". Tady, v Shadow Falls, se vampíři, vlkodlaci, měňavky, čarodějky a víly učí ovládat své schopnosti a kouzla a žít v obyčejném světě. Kylie se sice nikdy necítila být normální, nicméně ani nepatří k místní hordě paranormálních zrůd. Nebo ano? Všichni kolem tvrdí, že je Kylie jednou z nich a že tady určitě není náhodou. A jakoby pobyt v táboře nebyl již tak dost složitý, objevují se Derek s Lucasem. Oba úplně odlišní, ale stejnou mocí nad jejím srdcem. Ačkoli se Kylie cítí velmi nejistá a v obavách ze všeho kolem, jedno jí začíná být jasné: Shadow Falls je místem, kam skutečně patří.


Vzkříšena za Úsvitu

Vkročte podruhé do světa Údolí stínů, do tábora, který pomáhá mladým lidem najít sebe samy a vypořádat se se svým zvláštním… nadáním. Jakmile se tam jednou dostanete, nikdy na to nezapomenete – a už nikdy nebudete stejní! Od chvíle, kdy Kylie přijela do kempu v Údolí stínů, si kladla stále stejnou otázku: Kdo vlastně jsem? Obklopena samými upíry, vlkodlaky, vílami a čarodějkami touží zjistit, jaké jsou její nadpřirozené schopnosti… a jak svůj nově objevený neobvyklý talent využít. Teď k tomu má opravdu velkou příležitost! Zjevuje se jí totiž další duch, který tvrdí, že někdo, koho Kylie dobře zná – a miluje -, ještě před koncem léta zemře. Kdyby jen ale věděla, koho má vlastně zachránit a jak… Aby toho nebylo málo, trápí se Kylie nad svým rozpolceným srdcem. Lucas, svůdný a vzrušující vlkodlak, sice opustil kemp s jinou dívkou, ale stále častěji se zjevuje v Kyliiných snech. A Derek, neodolatelný elf, který tu pro ni byl vždycky, když ho potřebovala, ji přitahuje čím dál víc. Kylie ví, že se brzy bude muset mezi nimi rozhodnout… Teď ale láska musí jít stranou, protože v Údolí stínů se ukrývá jakási temná síla nadpřirozeného světa a ohrožuje všechny, které Kylie miluje…

Proměněna za Soumraku

Vstupte do Údolí stínů, kempu pro teenagery s nadpřirozenými schopnostmi. Kempu, kde přátelství a láska nezná hranic. Vejděte do magického světa, který vás zcela pohltí… Kylie stále touží dopátrat se pravdy, kde je její místo ve společnosti. Kam patří? Jakým zvláštním nadáním oplývá? Kdo je její skutečná rodina? Otázky, které se jí honí hlavou, jí nedávají spát. Ví však, že když poodhalí tato tajemství, její život se od základů změní… a nebude to vždy jen příjemná proměna. Lucas, nebo Derek? Který z nich je ten pravý? Kyliino srdce tluče pro oba, ale vybrat si musí jen jednoho! To však není jediná zapeklitá situace, kterou musí vyřešit. Duch ženy, který trpí amnézií, jí přináší zneklidňující zprávy… Kdo je tentokrát v ohrožení života? Hrozí někomu nebezpečí? Jak se Kylie snaží rozluštit tuto záhadu a ochránit ty, které miluje, najednou zná odpovědi na všechny své otázky. Konečně ví, kým vlastně je! Zjištění je však překvapivější, než si vůbec tahle šestnáctiletá teenagera dovede představit.

Hlas měsíčního svitu

Již počtvrté se vracíme do Údolí stínů, kempu pro teenagery s nadpřirozenými schopnostmi, kempu plného upírů, vlkodlaků, víl a čarodějek, kde se Kylie Galenová snažila zjistit, kým je. Teď už konečně zná pravdu! Stejně ale zbývá spousta otázek, které se jí honí hlavou. Nemá ponětí, jak se svým dědictvím naložit, jak využít své zvláštní schopnosti. Stále ještě váhá, komu dát své srdce. Derekovi, který jí konečně vyznal svou lásku? Nebo Lucasovi, který je však – jak se zdá – víc oddaný svým přátelům než jí? 
Navíc Kylii ohrožují temné síly, které usilují o její život. Zjevuje se jí další duch, jenž u ní hledá pomoc. Tentokrát je to ale duch člověka, kterého Kylie dobře zná a který… není mrtvý! Umí snad Kylie mluvit s dušemi lidí a zachránit je před smrtí? Ze zkušenosti moc dobře ví, že to nebude mít jednoduché. 
Kylie se musí brzy rozhodnout: zůstane se svými přáteli v kempu Údolí stínů? Nebo bude muset odejít a svěřit se do rukou osudu?

1 komentář:

  1. Ahoj,můžu poprosit o zaslání na email HanaSlabakova@seznam.cz nejde mi stáhnout rar.můžu poprosit ve formatě pdf,doc,docx.děkuju

    OdpovědětVymazat