Holder, Nancy, Debbie Viguié - série Vlčí Pramen

Proměna

Po smrti rodičů se Kat přestěhuje k dědovi do městečka skrytého hluboko v lesích, ale tam se jí vůbec nelíbí. Ve škole se velmi brzy skamarádí s Trickem a Cordelií, do Justina se dokonce zamiluje. Jenže když ji jednou napadne vlk, začnou se všichni tři kamarádi chovat divně. Neskrývají nějaké tajemství? Kat se bojí, že uvízla ve světě přízraků, a neví, komu má uvěřit.


Zákon Smečky

Krátce poté, co Katelyn v lese napadl vlk, dívka si na sobě všimne podivných změn a zanedlouho pochopí, že teď v krvi ponese prokletou stopu vlkodlaků. Záhadná rodina Fennerů přísahá, že nikdo z nich Katelyn nezranil. Existuje jediné vysvětlení – v hlubokých lesích přebývá ještě něco jiného. Navíc se díky této změně vyostřuje její vztah k Trickovi a Justinovi.

Souboj

Katelyn se od chvíle, kdy ji napadl vlk, proměnuje ve vlkodlaka. Žije ve smečce Fennerů, pro něž představuje jako vetřelce veliké nebezpečí. Když se mezi vlkodlaky rozhoří krvavý boj, Katelyn s emu marně snaží zabránit. Jediný člověk, o něhož se může opřít, je silný a spolehlivý Trick, ten však nemá o jejím tajemném životě ani tušení.

Knihy najdete => série Vlčí Pramen
heslo: nancy

3 komentáře:

  1. Ahoj,můžu poprosit o zaslání na email HanaSlabakova@seznam.cz nejde mi stáhnout rar.můžu poprosit ve formatě pdf,doc,docx.děkuju

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj prosím byla by možnost poslat knihy na email prcikova7@seznam.cz
    Děkuji

    OdpovědětVymazat