Hand, Cynthia - Nadpozemská

Nadpozemská

Clara je bytosť s anjelskou krvou. Má poslanie, ktoré sa jej po častiach zjavuje. Musí zachrániť neznámeho chlapca z horiaceho lesa. Netuší však, kto je ten chlapec a prečo ho má zachrániť.
Po presťahovaní sa do nového mesta sa Clara zoznámi s Christianom, tajomným chlapcom z vízie. Christian je charizmatický, milý, veľmi pekný, ale má priateľku a tak si Claru sotva všimne.
Podarí sa Clare splniť svoju anjelskú úlohu a vyhovieť tak svojej mame? Je Christian skutočne tou pravou láskou alebo len dobrým priateľom?
Clara si postupne zvyká v novom prostredí a zároveň objavuje záhadný svet anjelov. Zisťuje, čo všetko ešte o sebe a o ostaných nadpozemských bytostiach nevie – nie všetci sú totiž dobrí..


Kniha => Nadpozemská

Zasvěcená

Celé měsíce se Clara připravovala, aby naplnila své poslání. Ale nic ji nedokázalo připravit na volbu, kterou musela učinit ten osudový den. A zjistila, že být částečně anděl není tak jednoduché, jak si myslela.Nyní, rozpolcená mezi láskou k Tuckerovi a komplikovaným vztahem k osudem předurčenému Christianovi, se Clara musí vypořádat s šokujícím odhalením: Někdo, koho miluje, zemře během několika měsíců. Budoucnost je nejistá a komplikovaná a jedinou věcí, kterou ví jistě, je, že vše spalující oheň byl jen začátek.

Knihu najdete = > Zasvěcená

6 komentářů:

  1. Ahojky nemáš náhodou i ten poslední díl? Děkuji za odpověď Lenka

    OdpovědětVymazat
  2. tretia cast
    heslo onlyk
    http://uloz.to/x897F2Bz/c-h-nad3-pdf

    OdpovědětVymazat
  3. ahoj, nemáš náhodou ten 2.díl v pdf?...mně to nejde otevřít :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ke stažení také: https://uloz.to/!AFxFPoYHTqdB/cynthia-hand-3-nespoutana-epub

    OdpovědětVymazat
  5. Ahojky, nemáte prosím druhý a třetí díl? Našla jsem jen první :/

    OdpovědětVymazat